Jackpot 6000

Jackpot 6000Een van de Netent online gokkasten is de Jackpot 6000. Het is een klassieke online gokkast welke veel wegheeft van de gokkasten welke je in de horeca gelegenheden zag. Het extra spel wat deze gokkast kent is het verdubbelingsspel en daarnaast ook nog eens de supermetermodus. Het is te gek en goed om te weten welke spelopties er zijn bij deze internet casino gokkast.

De details van deze gokkast

Het uitbetaling percentage bij deze online video gok slotmachine is 98,8 procent. Deze klassieke slot machine kent 3 rollen en 5 winlijnen. Het is heerlijk om te zien hoe je van het basisspel naar het verdubbelingsspel kunt gaan en ook naar het supermeterspel. Het is een mooie gokkast.

Het basisspel

De Jackpot 6000 heeft een basisspel waar je zes verschillende inzet mogelijkheden hebt van 1, 2, 4, 6, 8 en 10. Het is afhankelijk van het gekozen niveau hoeveel winlijnen er actief zijn. Je kunt bij het basis spel iedere keer vijftig procent kans maken om de winst te verdubbelen met het verdubbelingsspel. Het is een kop of munt spel. Natuurlijk kun je de winst ook gewoon incasseren. Daarnaast kun je ook naar het supermeter spel gaan.

De inzet limieten

BannerJe kunt bij deze online gokkast zes verschillende inzetniveaus gebruiken met twee verschillende muntwaardes van 10 cent en 20 cent. De minimale inzet is trouwens 1 win lijn en tien eurocent. Wanneer je maximaal inzet dan kun je twee munten inzetten op vijf winlijnen met twee euro’s. Hier kun je mooie prijzen mee winnen.

Mooie kansen bij deze gokkast!

Het is heerlijk om te zien hoe je ook bij deze online video slot machine meerdere ronden kunt spelen om een mooie prijs in de wacht te slepen. Bekijk de mogelijkheden om te zien hoe ook jij van deze gokkast kunt genieten. Het is natuurlijk ook mogelijk om gratis te beginnen bij deze online video gokkast. Je kunt dan eerst ontdekken hoe het spel gespeeld wordt om daarna je eigen geld in te zetten. Alles met de gedachte natuurlijk om een mooie prijs in de wacht te slepen. We wensen je veel succes!

Bells on Fire
Fortunas Fruits
Fruit Shop
Hot Twenty
Lucky 8 Line
Wild 7