Fortunas Fruits

ONTVANG 100 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE SPEEL VOOR GELD

Fortunas FruitsHet is tijd om te zien wat vrouw Fortuna voor jou in petto heeft bij de Fortuna’s Fruits gokkast. Het is een tweede generatie gokkast van Amatic. Amatic is de maker van vele online video slot machines en gokkasten. Het is mooi om te zien, dat er van de Fortuna’s Fruits nu al een tweede versie op de markt is gekomen.

Vrouwe fortuna!

Wanneer je de gokkast opent dan zie je direct de combinatie van een klassieke gokkast, welke je wel bekend moet zijn. Het heeft veel weg van de fysieke casino’s, die je vast en zeker wel kent. De pruimen, kersen, watermeloenen, pruimen, kersen, druiven en citroenen verwelkomen je bij deze mooie gokkast. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Ook zie je vrouwe fortuna in de schoonheid van een mooie blondine.

De winlijnen bij deze gokkast

Fortunas Fruits fortunaLinks en rechts van de rollen merk je bijna direct op, dat er zeer veel winlijnen zijn. Er zijn maar liefst vijftig winlijnen wat zorgt voor veel kansen om te winnen. Je kunt zelf bepalen met hoeveel winlijnen je speelt. Je kunt met tien, twintig, dertig, veertig of met alle vijftig win lijnen gaan spelen. Je kunt de knop hiervoor gemakkelijk gebruiken. Het is gemakkelijk om het aantal win lijnen in te stellen bij de Fortuna’s Fruits gokkast.
De inzet en muntwaarde is bepalend voor de totale inzet in combinatie met het aantal winlijnen. Wanneer je met tien winlijnen speelt wordt je muntwaarde met een factor tien vermenigvuldigd. Wanneer je met vijftig winlijnen speelt dan wordt je inzet met een factor vijftig gebruikt. Je kunt tot 20 eurocent per winlijn inzetten en dus maximaal 10 euro per ronde inzetten, wanneer je met alle winlijnen van dit spel speelt. Je kunt op de knop max bet drukken om in een keer maximaal je geld in te zetten bij deze gokkast.

fortunas fruits meloenDe gamble knop

Links naast de lijnen zie je een knop met de tekst gamble. Je kunt deze knop gebruiken wanneer je een prijs gewonnen hebt. Je zal zien, dat deze knop bij winst ook gaat oplichten. Je kunt je winst hierna verdubbelen en zelfs verviervoudigen. Het is wel belangrijk, dat je dan de goede kaart gokt bij het spel. Bij het openen van het spel zie je in het midden een kaartspel opstarten met een hoge snelheid. De kleur gaat van wart naar rood. De kaarten in een kaartspel komen voorbij en je ziet de klaveren kaarten, de schoppen kaarten, de harten en ook de ruiten kaarten. Het is mooi en goed om de mogelijkheden te ontdekken van dit mooie spel. Als je de kleur goed gokt dan verdubbeld de inzet en heb je de soort kaart ook goed dan wordt de winst met een factor vier vermenigvuldigd. Een leuke manier om je winst uit te bouwen.

Fortunas Fruits
Fruit Shop
Hot 81
Jackpot 6000
Lucky 8 Line
Stickers