Mega Joker

ONTVANG 100 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE SPEEL VOOR GELD

Mega JokerDeze online video gokautomaat heeft veel weg van een overzichtelijke en ouderwetse gokkast Het is een mooie klassieke automaat waar je volop van kunt genieten. Natuurlijk zijn er ook alle fruit symbolen terug te vinden en krijg je het gevoel om weer terug te gaan naar de tijd van de gokkasten in horecagelegenheden. De Mega Joker heeft natuurlijk een hoofdspel en een mooi bonusspel. Deze video slot kast is gekoppeld aan een progressieve jackpot.

De details van deze online gokkast

Deze online video gokkast heeft een uitbetaling percentage van maar liefst 99 procent. Het betekent dat van iedere honderd euro slechts een euro naar het casino gaat. Het is een zeer hoog percentage! Deze klassieke slot machine heeft 2 keer 3 rollen en 5 winlijnen per spel. Deze gokkast heeft een basis spel, een progressieve jackpot en ook een supermeter spel. Het is heerlijk om te zien hoe je de mega jackpot kunt winnen bij deze online gokkast.

Het basisspel

Het onderspel is het basisspel, waar je kunt beginnen met spelen bij deze gokkast. Het is mogelijk om hier 10 eurocent, 20 cent of een euro in te zetten als muntwaarde. Bij een inzet van een wordt er ook een winlijn actief. Wanneer je op niveau tien speelt dan worden er vijf winlijnen actief. Het is mooi om te weten wat er allemaal mogelijk is.

Mega Joker screenshotHet supermeter spel

Het bovenspel heeft het supermeterspel en hierbij worden er direct alle vijf de winlijnen gebruikt. Je kunt hier 20 keer, 40 keer, 100 keer of 200 keer de muntwaarde gaan inzetten.

De progressieve jackpot

Een jackpot welke progressief is, is een jackpot welke continu groeit en iedere keer een klein beetje groeit wanneer iemand er geld inzet. Natuurlijk is het essentieel om de juiste combinatie van symbolen op de rollen te krijgen om deze geweldige jackpot te winnen. De waarde wordt onder in beeld weergegeven en kent een vertraging van 30 seconden. Je weet dus direct en zeer snel wat je kunt winnen bij deze mooie online video slot machine gokkast en progressieve jackpot.

Veel plezier bij deze mooie online gokkast, de Mega Joker.

Bells on Fire
Fortunas Fruits
Hot 27
Hot 81
Hot Star
Reel Rush