Wild 7

Wild 7De Wild 7 online gokkast is een automaat van Amatic. Het is een fruitmachine slot machine met 10 winlijnen, geen free spins en ook geen jackpot. Wel is de Wild 7 online gokkast vanaf een mobiel toestel te bezoeken. Het is mogelijk om zo een mooie tijd te hebben op iedere plek in de wereld met een mobiele internet verbinding. Iets wat natuurlijk wel fijn en goed is. Je kunt de online gokkast gratis uittesten en gaan spelen. Er zijn mooie fruit symbolen waar je de juiste combinaties mee kunt maken om een mooie prijs mee te winnen. Er zijn ook scatter symbolen bij deze fruitautomaat. Het is is mogelijk, dat ze op iedere plek tevoorschijn komen. Het wild symbool is de 7. Hiermee wordt iedere andere symbool vervangen om een winnende combinatie te maken. Het is heerlijk om zo de actieve winlijnen te zien en om mooie prijzen te winnen.

Lekker mobiel!

Het grote voordeel van deze online video slot machine is natuurlijk het feit, dat het goed is afgestemd op het mobiele toestel. Je kunt hierdoor overal waar je bent in Nederland (of daarbuiten) via een wifi verbinding of via een mobiele internet verbinding een gokje gaan wagen. Het is mooi om te zien welke opties er allemaal zijn om zo een mooie prijs in de wacht te kunnen slepen. Het maakt niet uit of je op het strand bent, in het bos of op de achterbank van de auto. De techniek is geweldig en Amatic gaat hier volledig in mee!

KersGratis beginnen

Het is heerlijk om te ontdekken hoe je gratis kunt beginnen in een online casino om de Wild seven online gokkast te leren kennen. Wanneer je eenmaal weet wat er allemaal mogelijk is dan kun je zelf ontdekken hoeveel geld je wilt gaan inzetten. Het is mooi om te weten welke opties er zijn en hoe je met de gratis optie de fouten kunt maken om daarna met je eigen geld de grote prijzen in de wacht te slepen. De tien winlijnen kunnen je daadwerkelijk helpen om een mooie prijs in de wacht te slepen bij deze online gokkast.

Bells on Fire
Hot 81
Hot Scatter
Hot Star
Lucky 8 Line
Super Nudge 6000